UPS - (Uninterruptible Power Supply)

UPS - van APC (of HP)

U hebt een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in uw computer, server, beveiligingssysteem, printer of andere elektronische apparaten. Maar wat als u opeens te maken krijgt met een stroomstoring? Al uw apparaten vallen uit. Naast dat het blijvende schade kan achterlaten, gaan alle niet opgeslagen gegevens verloren. Dit is het laatste wat u wilt, maar hoe kunt u dit voorkomen?

Vandaag de dag kunt u profiteren van de professionele batterijback-up en betrouwbare piekstroombeveiliging die Smart-UPS producten van APC aanbieden voor een betaalbare prijs. Een Smart-UPS zorgt ervoor dat uw IT-apparatuur optimaal blijft functioneren, ook als de stroom wegvalt. Deze intelligente en efficiënte netwerkstroombeveiliging vangt tevens alle pieken en dalen op en levert zodoende "schone" energie aan al uw apparatuur.

Wat doet een Smart-UPS?

Miljoenen IT-professionals over de hele wereld vertrouwen op Smart-UPS voor het beschermen van apparatuur en kritische data tegen kostbare onderbrekingen door het leveren van betrouwbare, efficiënte voeding van netwerkkwaliteit. Leverbaar in diverse vormen, factoren en klassen (ingangsniveau, standaard en verlengde werking). Er is een model voor praktisch elke toepassing en elk budget. De standaardmodellen zijn de populairste UPS ter wereld voor bedrijfsservers, opslag- en netwerkapparaten en zijn sinds lang een voorbeeld van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.