HP Switches

HP Netwerk Switches

De huidige computernetwerken worden geconfronteerd met uitdagingen als nooit tevoren. De hoeveelheid verkeer via IP-netwerken is groot en blijft ontzettend hard groeien. Het gebruik van social media, het op grote schaal delen van bestanden en het verkeer van miljoenen smartphone apps en natuurlijk video.

Ondertussen wordt ook stem communicatie omgezet van analoog naar end-to-end digitale signalen. En daarnaast is IP-telefonie bezig met een gigantische groei. Dan is er natuurlijk ook nog Cloudcomputing, deze technologie is natuurlijk volledig afhankelijk van IP levering. Om dat alles goed te kunnen bijbenen heeft men in een netwerk een goed Switch nodig!

In een conventioneel netwerk, is de eerste bescherming de netwerk acces edge en de tweede laag is het datacentre. Maar voor HP, is dat nog maar het begin van het verhaal. Bij HP Networking, is het doel om de meest uitgebreide en kosteneffectieve veiligheid van het netwerk te leveren, ingebed op alle punten van het netwerk en beheerd onder een uniform raamwerk.

Het doel van HP is het leveren van real-time, veilige en veerkrachtige netwerkdiensten en het vergemakkelijken van de naleving met de industrie normen en regelgeving van de overheid, zoals HIPAA, Sarbanes-Oxley en de Gramm-Leach-Bliley. Daartoe ontwikkelen we een Secure FlexNetwork Architectuur met een drieledige benadering van beveiliging: Embedded Security in het netwerk, integrale veiligheid lijnen voor verdediging in de diepte, en een unified management platform.

Alle HP Procurve switches worden geleverd met de beste prijs en support garantie. Een HP Procurve switch bestellen doe je makkelijk en snel bij Switch2ict