HP Computers & Laptops

Computers & Laptops

Naast Servers en overig netwerkapparatuur, verkopen wij ook computers en laptops. Dit zijn de professionele en zakelijke modellen van het merk HP (Hewlett-Packard). Deze zijn geschikt voor professioneel thuis- of zakelijk-gebruik.

In veel gevallen geeft HP hier op 3 jaar ‘Next Business Day’ garantie. Mocht er iets defect raken dan kunt u er op rekenen dat de volgende werkdag vervangende onderdelen in huis zijn of de monteur langs komt.

Voor een scherpe aanbieding neemt u gerust contact op. Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Levering binnen enkele dagen behoort tot de mogelijkheden. (vaak zelfs al de volgende dag) Nieuwe computersystemen worden altijd gebruikersklaar geïnstalleerd, voorzien van een besturingssysteem incl. de nieuwe update's en evt. aangeschafte software. Het overzetten van uw huidige gegevens (documenten en foto’s e.d.), de internet favorieten, e-mails en adresboek etc behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard is het ook mogelijk om de computer te leveren en te installeren bij u op locatie. Daarna zijn we u graag van dienst met onderhoud en beheer, en kan er bij acute problemen snel actie ondernomen worden.