Draytek Netwerk Producten (o.a. Routers)

Overzicht Draytek Producten

DrayTek 2950

Netwerk Router DrayTek

DrayTek is samen met haar partners continu bezig om vooruit te zien en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. De productlijn varieert van producten voor de zakelijke markt tot alles in één apparaten voor de particuliere markt. De producten van DrayTek staan bekend om hun kwaliteit en de vele functionaliteiten, denk hierbij aan een uitgebreide firewall, VPN mogelijkheden, VoIP oplossingen en dual WAN oplossingen voor load balancing en fail over.

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven verwachten en eisen steeds meer van de netwerkproducten. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een tweede internetverbinding, willen Voice over IP kunnen bellen of willen telewerkers via een beveiligde verbinding laten inloggen op de zaak. Om daar goed op te kunnen inspelen heeft DrayTek voor het MKB segment een
grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt.


Het productassortiment van DrayTek bestaat uit de volgende productcategorieën.

ADSL2/2+ modem/routers
SDSL modem/routers
VoIP producten
Breedband producten
Enterprise Solutions
UTM Breedband Routers
IPDSLAM
Accessoires
Switches
Wireless
IPPBX / telefooncentrale
IP telefoon
Management

Meer weten? Bel vrijblijvend. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 0228-712 021